Uudised

Õpetajate päev muusikakoolis

Õpetajate päev möödus muusikakoolis natukene teistmoodi. Paljud õpilased astusid esimest korda oma "õpetaja kingadesse" ja andsid teistele õpilastele tunde.

 
Vahvast kogemusest andsid nad ka tagasisidet...
Õpetajad Loo Kuks ja Lee Õunapuu (meie peatsed lõpetajad ) andsid solfedžotunni 4. klassile:
,,Meile meeldis saada õpetajaks olemise kogemust. Pärast seda on meil kindlasti suurem arusaamine õpetajate tööst. Õpilaste kaasatöötamine ja tegutsemine olid toredad."
 
IIIa klassi solfedžo tunnis olid õpetajad Ariete Saar, Alina-Lisett Anufrijeva ja Julia Sobol.
,,Meie jaoks oli see väga huvitav kogemus ja oleksime õpetajad teinekordki. Õpilased olid tublid, tegid kaasa ja tundus, et jäid rahule. Mõni meist hakkas isegi õpetaja elukutse peale mõtlema."
 
Noor õpetaja Kirke Kahro: ,,Minu arust oli klaveri tundi anda väga lahe. Sain õpetada täpselt nii nagu mind on alati õpetatud. Enne tundi olin päris närvis, et kuidas hakkama saan, aga tegelikult polnud nii hull. Üritasin jälgida koguaeg, et mis kohad läksid hästi ja milliseid kohti peame rohkem harjutama. Kogemus oli väga äge ja mulle meeldis."
 
Täname meie toredaid õpetajaid:
Ariete Saar, Alina-Lisett Anufrijeva, Julia Sobol, Kirke Kahro, Loo Kuks, Lee Õunapuu, Riko Pähno, Lidija Krjackova, Herliko Veemees, Kristella Aas, Alice Rüütel, Karl Heinrich Paju.