Uudised

III Väikekandlefestival

Sel aastal toimus väikekandle festival vähendatud mahus Pärimusmuusika Aidas. Kohapeal toimusid erinevad õpitoad, milles osalesid kaks meie kooli õpilast : Gerda Ly Käis ja Emma Hanson. Õpitubasid viisid läbi õpetajad eri paigust, ka meie õpetaja Koidu Ahk´il oli suur au olla üheks õpitoa läbiviijaks.

Gerda Ly meenutab: " Üritus oli väga lõbus ja meeldejääv. Õpitoad huvitavad ja õpetajate kontsert oli väga lahe. Festivalil valitses vaba õhkkond ja paljud väikekandle mängijad teadsid üksteist, nii et hea tunne oli. Kindlasti festivali üks parimaid osi oligi koos Emmaga esinemine."

Gerda Ly ja Emma astusid üles vabalaval, kus nad mängisid kuulamiseks ja tantsuks. Nende mäng oli kogu väikekandlefestivali osalejate mõistes väga heal tasemel, nad esindasid suurepäraselt iseennast ja Valga Muusikakooli.

Emma räägib oma muljetest järgmist: " Minu arvates läks festival väga hästi korda. Peale toredate õpitubade meeldis mulle tegelikult ka aida ümbrus. Looduse ja kultuuri sümbioos oli võrratu. Samuti oli vabalaval esinemine üks hea punkt päeva lõpuks! :) Veel meeldis mulle näha teisi kanneldajaid, kellega meil on küll palju erinevat, kuid samas ka nii palju ühist!"

 

Suur tänu lapsevanematele igakülgse toetuse ja abi eest! Suur tänu Valga Muusikakoolile!

 

 

 

Tekst: Koidu Ahk, Kaidi Kuus

Foto: Ave Hansson