Uudised

Valga Muusikakool jääb ajutiselt distantsõppele

 
Valga Muusikakooli töötaja koroonaviirusesse Covid-19 haigestumise tõttu jätkub muusikakoolis alates esmaspäevast, 11. jaanuarist õppetöö distantsõppe teel. Muusikakooli direktori Tiia Parmo sõnul jätkub õpe sarnaselt kevadisele distantsõppe praktikale, tundide toimumise sisulises ja vormilises osas ja võimalustes lepitakse õpilaste ja/või nende vanematega kokku Stuudiumis ja/või telefoni teel.
Haiguse tunnustega testima suundunud muusikakooli töötaja sai proovile positiivse vastuse pühapäeval ning kool on teavitanud ka Terviseametit. Ettevaatusabinõuna on otsustatud, et lisaks eneseisolatsiooni jäävatele lähikontaktsetele personali liikmetele korraldavad oma töö distantsõppele ümber ka need muusikakooli õpetajad, kes haigestunuga kokku ei ole puutunud.
 
Kirjeldatud töökorraldus muusikakoolis kestab vähemalt 20. jaanuarini, kui on selgunud ka ülejäänud testide tulemused. Edasiste otsuste tegemisel juhindutakse Terviseameti soovitustest. Järgnevatest võimalikest viirusest tingitud muudatustest kooli töökorralduses teavitatakse õpilasi ja nende vanemaid jooksvalt. Valga vallavalitsus jagab teavet oma veebilehel ja sotsiaalmeedias.
 
Lisainformatsioon: Tiia Parmo 58605080 ; kool@valgamuusikakool.ee